اُرگانامین

محصول فناورانه: کود اُرگانیک آمینواسیدهای آزاد غنی شده (N, K,S)

اُرگانامین

محصول فناورانه: کود اُرگانیک آمینواسیدهای آزاد غنی شده (N, K,S)

جدول پاشش ارگانامین

نوع محصول

هدف از پاشش

زمان­های پاشش

روش استفاده

دوز مصرفی /هکتار

گندم  و جو

افزایش باردهی

یکبار اواسط اسفند، یکبار اواسط فروردین، یکبار اواسط اردیبهشت

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

سیب زمینی

افزایش باردهی

یکبار در مرحله ۶ تا ۶ برگی، یکبار دو هفته قبل از گلدهی بوته، یکبار دو هفته بعد از گلدهی بوته

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

ذرت

افزایش باردهی

یکبار چهار هفته پس از کاشت، یکبار پس از تشکیل دانه های شیری، یکبار سه هفته قبل از برداشت

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

برنج

افزایش باردهی

یکبار بعد از ظهور پنجه های اولیه یکبارقبل از خوشه دهی، یکبار در زمان تشکیل دانه های شیری

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

انواع لوبیا

افزایش باردهی

یکبارسه هفته پس از کاشت، یکبار پس از تشکیل غلاف، یکبار سه هفته قبل از قطع آبیاری

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

صیفی

افزایش باردهی

ابتدای رشد پس از تشکیل برگهای اولیه، پس از برداشت در هر چین

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

یونجه

افزایش باردهی

سه هفته قبل از هر مرحله برداشت یونجه در هر دوره رشد سالانه

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

هندوانه

افزایش باردهی

یکبار بعد از ۴ برگی شدن، یکبار پس از تشکیل میوه، یکبار هم سه هفته قبل از برداشت

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

کلزا

افزایش باردهی

یکبار بعد از سبز شدن و شروع تولید برگ، یکبارقبل از مرحله غنچه دهی، یکبار بعد از افتادن گلبرگ ها

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

چغندر

افزایش باردهی

یکبار بعد از سبز شدن (ظهور گیاهچه)، یکبار در مرحله ۱۶ برگی، یکبار در ۴۰ برگی

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

انگور

افزایش باردهی و تعداد خوشه ها

یکبار اوایل فروردین ماه قبل از تورم جوانه،  یکبار نیمه دوم اردیبهشت پس از تشکیل غوره

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

مرکبات

افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی

یکبار قبل از تورم جوانه،  یکبار پس از تشکیل میوه اولیه، شش هفته پس از تشکیل میوه اولیه، چهار هفته قبل از برداشت میوه

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

پسته

افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی

اواسط اسفند قبل از تورم جوانه، یکبار اوایل اردیبهشت، یکبار اوایل تیرماه

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

به، گلابی و سیب

افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی

یکبار اواسط اسفند، یکبار اواخر اردیبهشت، یکبار اوایل مرداد

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

بادام

افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی

یکبار اسفند ماه قبل از تورم جوانه، دو بار ابتدا و انتهای فروردین بلافاصله پس از تشکیل چاغاله اولیه

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

انار

افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی

در نیمه دوم ماه های فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مراد و شهریور (جمعا شش مرتبه)

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

هلو، زردآلو، آلوچه

افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی

یکبار اسفند ماه قبل از تورم جوانه، دو بار ابتدا و انتهای فروردین بلافاصله پس از تشکیل چاغاله اولیه

محلول پاش

۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

خرما

افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی

یکبار یک ماه قبل از گرده افشانی، پس از تشکیل حبابوک، اواسط کیمری، دو هفته اول خلال

محلول پاش

۴ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

تمامی درختان

آمادگی برای فصل بعد درختان

قبل از زرد شدن برگها

محلول پاش

۲ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

چای

افزایش تعداد برگ ها، افزایش باردهی

پنج هفته قبل از هر برداشت (بهار، تابستان و پاییز)

محلول پاش

۵ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

غلات

بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه

قبل از کاشت

بذر مال

۵ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر

ذرت و چغندر قند

بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه

قبل از کاشت

بذر مال

۵ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر

بذرمال پنبه، کلزا و آفتابگردان

بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه

قبل از کاشت

بذر مال

۴ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر

بذرمال حبوبات

بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه

قبل از کاشت

بذر مال

۵ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر