نوع محصول |
هدف از پاشش |
زمانهای پاشش |
روش استفاده |
دوز مصرفی /هکتار |
گندم و جو |
افزایش باردهی |
یکبار اواسط اسفند، یکبار اواسط فروردین، یکبار اواسط اردیبهشت |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
سیب زمینی |
افزایش باردهی |
یکبار در مرحله ۶ تا ۶ برگی، یکبار دو هفته قبل از گلدهی بوته، یکبار دو هفته بعد از گلدهی بوته |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
ذرت |
افزایش باردهی |
یکبار چهار هفته پس از کاشت، یکبار پس از تشکیل دانه های شیری، یکبار سه هفته قبل از برداشت |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
برنج |
افزایش باردهی |
یکبار بعد از ظهور پنجه های اولیه یکبارقبل از خوشه دهی، یکبار در زمان تشکیل دانه های شیری |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
انواع لوبیا |
افزایش باردهی |
یکبارسه هفته پس از کاشت، یکبار پس از تشکیل غلاف، یکبار سه هفته قبل از قطع آبیاری |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
صیفی |
افزایش باردهی |
ابتدای رشد پس از تشکیل برگهای اولیه، پس از برداشت در هر چین |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
یونجه |
افزایش باردهی |
سه هفته قبل از هر مرحله برداشت یونجه در هر دوره رشد سالانه |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
هندوانه |
افزایش باردهی |
یکبار بعد از ۴ برگی شدن، یکبار پس از تشکیل میوه، یکبار هم سه هفته قبل از برداشت |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
کلزا |
افزایش باردهی |
یکبار بعد از سبز شدن و شروع تولید برگ، یکبارقبل از مرحله غنچه دهی، یکبار بعد از افتادن گلبرگ ها |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
چغندر |
افزایش باردهی |
یکبار بعد از سبز شدن (ظهور گیاهچه)، یکبار در مرحله ۱۶ برگی، یکبار در ۴۰ برگی |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
انگور |
افزایش باردهی و تعداد خوشه ها |
یکبار اوایل فروردین ماه قبل از تورم جوانه، یکبار نیمه دوم اردیبهشت پس از تشکیل غوره |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
مرکبات |
افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی |
یکبار قبل از تورم جوانه، یکبار پس از تشکیل میوه اولیه، شش هفته پس از تشکیل میوه اولیه، چهار هفته قبل از برداشت میوه |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
پسته |
افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی |
اواسط اسفند قبل از تورم جوانه، یکبار اوایل اردیبهشت، یکبار اوایل تیرماه |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
به، گلابی و سیب |
افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی |
یکبار اواسط اسفند، یکبار اواخر اردیبهشت، یکبار اوایل مرداد |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
بادام |
افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی |
یکبار اسفند ماه قبل از تورم جوانه، دو بار ابتدا و انتهای فروردین بلافاصله پس از تشکیل چاغاله اولیه |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
انار |
افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی |
در نیمه دوم ماه های فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مراد و شهریور (جمعا شش مرتبه) |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
هلو، زردآلو، آلوچه |
افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی |
یکبار اسفند ماه قبل از تورم جوانه، دو بار ابتدا و انتهای فروردین بلافاصله پس از تشکیل چاغاله اولیه |
محلول پاش |
۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
خرما |
افزایش تعداد شکوفه ها، افزایش باردهی |
یکبار یک ماه قبل از گرده افشانی، پس از تشکیل حبابوک، اواسط کیمری، دو هفته اول خلال |
محلول پاش |
۴ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
تمامی درختان |
آمادگی برای فصل بعد درختان |
قبل از زرد شدن برگها |
محلول پاش |
۲ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
چای |
افزایش تعداد برگ ها، افزایش باردهی |
پنج هفته قبل از هر برداشت (بهار، تابستان و پاییز) |
محلول پاش |
۵ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
غلات |
بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه |
قبل از کاشت |
بذر مال |
۵ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر |
ذرت و چغندر قند |
بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه |
قبل از کاشت |
بذر مال |
۵ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر |
بذرمال پنبه، کلزا و آفتابگردان |
بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه |
قبل از کاشت |
بذر مال |
۴ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر |
بذرمال حبوبات |
بهبود ایمنی، افزایش قدرت جوانه زنی بذر و حجم ریشه |
قبل از کاشت |
بذر مال |
۵ لیتر برای kg۱۰۰۰ بذر |