اُرگانامین

محصول فناورانه: کود اُرگانیک آمینواسیدهای آزاد غنی شده (N, K,S)

اُرگانامین

محصول فناورانه: کود اُرگانیک آمینواسیدهای آزاد غنی شده (N, K,S)

اسیدهای آمینه و تقویت گیاهان

نقش اسیدهای آمینه آزاد در تقویت و بهبود عملکردهای فرایندی در گیاهان:
 ⚛بهبود عملکرد سریع تغذیه ای:
اسیدهای آمینه به عنوان یک مخزن انرژی به شمار می روند که روی گیاه اسپری شده و به گیاه اجازه می دهند تا با دشواری کمتری بافتها و ساختارهای گیاهی را بسازد. 
 ⚛ بهبود ایجاد تعادل و موازنه در رشد گیاه:
ترکیبات اسید آمینه به طور موفقیت آمیزی به برگ، میوه و گل نفوذ کرده و سبب افزایش رشد گیاه می گردد.
 ⚛ کاهش استرس:
در شرایط تنش زای محیطی (سرما، یخبندان، خشکی، حرارات بالا و تگرگ) یا به عبارت دیگر هر شرایطی که منجر به توقف باردهی گیاه شود مصرف ترکیبات اسید آمینه رشد رویشی و زایشی را فعال نموده و موجب حفظ بقاء و باروری گیاه می گردد.
 ⚛ تنظیم فعالیت روزنه های هوایی:
روزنه های هوایی ساختارهای سلولی هستند که توازن فعالیت های متابولیکی گیاه را عهده دار می باشند و توسط فاکتورهای محیطی همچون (نور، رطوبت، دما و غلظت نمک ها) کنترل می شوند. کاربرد ترکیبات حاوی اسید آمینه در شرایط نامساعد محیطی از انسداد روزنه های هوایی جلوگیری می کند.  
 ⚛ تقویت سیستم ایمنی گیاه:
ترکیبات حاوی اسیدهای آمینه از طریق افزایش تولید لیگنین (بافت خشبی گیاه) و ترمیم سریع بافتهای آسیب دیده باعث افزایش مقاومت گیاه در برابر حمله آفات و بیماریها می گردند. 
⚛ افزایش کمی و کیفی محصول:
فعالسازی فرآیند تشکیل قند و افزایش میزان پروتئین حاصل از مصرف اسید آمینه، موجب بهبود ویژگیهای کیفی (طعم و رنگ میوه) و ویژگیهای کمی (افزایش وزن و یکسان سازی اندازه میوه) می شود. 
 ⚛ القاء فرآیند گرده افشانی:
اسیدهای آمینه از طریق فعالسازی هورمونهای مؤثر در تشکیل گل و میوه باعث بهبود جوانه زنی دانه های گرده و افزایش گلدهی می گردند. 
 ⚛ افزایش سرعت رسیدگی محصول:
اسیدهای آمینه با القاء هورمون اتیلن موجب افزایش سرعت رسیدگی محصول می شوند.
⚛ افزایش سرعت تشکیل اندامهای گیاهی:
 تاثیر بر فرآیندهای PGR اسیدهای آمینه با کنترل هورمونهای رشد  متابولیکی و متابولیسمی گیاه در تشکیل اندام های گیاهی نقش دارند. 
  ⚛ افزایش دوره ماندگاری محصولات پس از برداشت
 ⚛ عملکرد افزایش سبزینگی و تولید کلروفیل:
کلروفیل مسؤل جذب انرژی خورشید و فرآیند فتوسنتز است. اسید آمینه ماده اصلی و حیاتی در سنتز کلروفیل به شمار می رود. 
 ⚛ عملکرد کلات کنندگی:
کاربرد اسیدهای آمینه به همراه عناصر غذایی میکرو جذب و انتقال این عناصر را در گیاه تسهیل می نماید لذا کلاتهای اسید آمینه از اهمیت ویژه ای برخوردارند. از آنجا که کلاتهای اسید آمینه فاقد بار الکتریکی هستند به راحتی از لایه کوتیکولی عبور کرده و عنصر کلات شده را به محل سلولی می برند.
 ⚛ بهبود عملکرد تغذیه ای در تامین نیتروژن گیاه
 

#کود #آمینواسید #ارگانامین #غنی شده  #پروتیین #باغی #زراعی #گلخانه ای

http://telegram.me/Organamine_LAminoAcid_Fertilizer